Prezantimi i projekteve të ciklit të lartë - Albanet

Prezantimi i projekteve të ciklit të lartë

Prezantimi i projekteve
April 17, 2018
Revista Albanet
May 6, 2018

Prezantimi i projekteve të ciklit të lartë

Prezantimi i projekteve të ciklit të lartë

Prezantimi i temave të projekteve të ciklit të lartë dhuroi realizime profesionale. Nxënësit u përcollën këshilla dhe kërkesa që vlejnë më të rriturve, pasi problemet bashkëkohore që trajtuan mundësi të përmirësojmë diçka te vetja.
Me anë të projekteve ata mundësuan ta shikojmë në një prizëm tjetër shkollën, në mënyrë që të mos njohim vetëm nxënësin por edhe fëmijën në vetvete e çfarë ata kanë nevojë.
Veç kësaj nxënësit bëhen profesionistë kur i vihen punës me seriozitet:
Juria e përbërë nga prindër dhe drejtues, vlerësoi me çmimet përkatëse:

Vendi I “Të njohim veten”
Mësues përgjegjës: Elsa Koleci, Jorida Cane

Vendi I “Bazat e komunikimit në publik”.
Mësues përgjegjës: Liliana Guga, Malvina Braho
Mësues ndihmës: Kleona Brami

Vendi II. “Revista“Albanët”
Mësues përgjegjës: Sanie Cufi, Edlira Kuca
Mësues ndihmës: Mirela Xara

Vendi II. “Unë krijoj unë sfiloj ”
Mësues përgjegjës: Herolinda Koçllari, Kozeta Daci
Mësues ndihmës: Margarita Velillari

Vendi V. “Shkenca dhe gatimi”
Mësues përgjegjës: Kongres Dalipaj, Marika Qirko
Mësues ndihmës: Mira Zaimi ,Bukurie Vishkurti

Vendi VI. ” Kape kohën”
Mësues përgjegjës: Anila Goduni, Elvira Çobo
Mësues ndihmës: Remina Meta