Ora e kërcimit - Albanet
Festat e 28-29 Nëntorit
January 27, 2019
Orë mësimore e artit pamor “Luajmë dhe krijojmë duke përdorur format gjeometrike”
January 27, 2019

Ora e kërcimit

Kërcimi është një tjetër disiplinë e rëndësishme në shkollën tonë. Nxënësit e parashkollorit ndoqën rregullat e orës. Ata kërcyen nën ritmet e muzikës dhe teknikës së ndjekur nga profesori i kërcimit, Gjergji.

Çdo gjë ishte shumë e bukur dhe fëmijët u kënaqen pafund.