Olimpiada çertifikata - Albanet
Festa e nënave
June 22, 2017
Olimpiada kangur
June 22, 2017

Olimpiada çertifikata

Rreth pesëdhjetë fitues në olimpiadën kombëtare të matematikës Kangaroo të zhvilluar në rang kombëtar. Rezultate të pritshme pas një pune dhe mbështetje të vazhdueshme të nxënësve tanë.

Ju na bëni të ndjehemi çdo ditë krenar!