Nxënësit e klasës së shtatë kanë vizituar sot ambjentet e stacionit meteorologjik, MeteoAlb. - Albanet

Nxënësit e klasës së shtatë kanë vizituar sot ambjentet e stacionit meteorologjik, MeteoAlb.

Dita e dytë e kampionatit të lojërave popullore solli shumë entuziasëm dhe shpirt gare ndërmjet nxënësve.
December 13, 2022
Projektin me temë “Ndarja e ushqimeve sipas grupeve dhe vlerave ushqimore”.
December 13, 2022

Nxënësit e klasës së shtatë kanë vizituar sot ambjentet e stacionit meteorologjik, MeteoAlb.

Nxënësit e klasës së shtatë kanë vizituar sot ambjentet e stacionit meteorologjik, MeteoAlb. Në kuadër të temave “Moti dhe klima” në lëndën e Gjeografisë, ata u njohën nga afër me instrumente të cilat kryejnë matje të elementëve të motit.
Njohuritë e tyre u përforcuan edhe me tepër nga informacionet që dhanë specialistët e MeteoAlb (meteorologët). ☀️🌤️⛅️🌦️🌧️⛈️🌨️💨💦