Nxënësit e klasës së gjashtë zhvilluan sot një vizitë në Bibliotekën Kombëtare. - Albanet

Nxënësit e klasës së gjashtë zhvilluan sot një vizitë në Bibliotekën Kombëtare.

mini projekt në ndihmë të shpjegimit të gramatikës “ Imperatives” : Put on ; Take off and Don’t forget.
December 13, 2022
Kampionati i lojërave popullore
December 13, 2022

Nxënësit e klasës së gjashtë zhvilluan sot një vizitë në Bibliotekën Kombëtare.

Nxënësit e klasës së gjashtë zhvilluan sot një vizitë në Bibliotekën Kombëtare. Një vizitë e cila iu shërbeu per të prekur dhe ndjerë më nga afër magjinë e librave.
Në një bisedë miqësore me punonjëset e bibliotekës, nxënësit u njohën me format e reja të aplikimit dhe anëtarësimit për t’u bërë pjesë e Bibliotekës Kombëtare.
Midis librave fëmijët zbuluan kënaqësinë e të lexuarit dhe rëndësinë e librit.