Koncerti i fundvitit - Albanet
Të gjithë jemi inteligjentë
June 22, 2017
Festa e Abetares
June 22, 2017

Koncerti i fundvitit

Suksesi i nxënësve tanë dhe i punës së palodhur të stafit Alban shkëlqeu përsëri!

Albanët erdhën si kurrë ndonjëherë!

Puna artistike e zhvilluar me këta fëmijë solli një performancë në nivel profesionistësh, ku të gjithë ne u ndjemë krenar!

FALEMINDERIT TË GJITHË ALBANËVE!