Koncert për gjyshërit - Albanet
Vjeshtë e artë
November 6, 2017
Java globale e kodimit
November 6, 2017

Koncert për gjyshërit

Këngë, valle, aktrim, poezi, të gjitha këto vetëm për gjyshet dhe gjyshërit. Albanët e klasës së dytë A kanë dhënë një koncert për këta spektatore të veçantë. Me talentin dhe me plot fjalë të sinqerta dashurie dhe mirnjohjeje vogëlushët e arritën qëllimin për të kënaqur dhe emocionuar gjyshërit dhe te gjithë të ftuarit