Klasa Përgatitore - Albanet

Klasa Përgatitore

January 27, 2019

Ora e kërcimit

Kërcimi është një tjetër disiplinë e rëndësishme në shkollën tonë. Nxënësit e parashkollorit ndoqën rregullat e orës. Ata kërcyen nën ritmet e muzikës dhe teknikës së […]
January 27, 2019

Festat e 28-29 Nëntorit

Me rastin e festave të 28-29 Nëntorit, nxënësit e parashkollorit festuan dhe u argëtuan veshur kuq e zi. Ata punuan me materiale të ndryshme, duke krijuar […]
January 27, 2019

Gjyshet

Gjyshet falin dashuri në çdo moment. Në shkollë erdhën gjyshet e nxënësve të parashkollorit, të cilat kishin sjellë gatime të ndryshme, bërë nga duart e tyre. […]
January 27, 2019

Të gjithë në festë

Gëzuar festën e Hallouinit! Edhe pse të vegjël, festuan dhe gëzuan nën maskat e tyre shumëngjyrëshe. Halloween-i erdhi edhe për fëmijët e parashkollorit në shkollën “Albanët”. […]
January 27, 2019

Ora e edukimit fizik

Parashkollorët e vegjël, sot në orën e edukimit fizik, mësuan se si të mbanin topin e basketbollit. Ora rrodhi natyrshëm dhe fëmijët u argëtuan duke mësuar […]