Klasa e VII Orë praktike, lënda fizikë. - Albanet

Klasa e VII Orë praktike, lënda fizikë.

Gjashtë vëllezërit peshkatarë
March 3, 2019
Klasa IX Orë praktike, lënda Fizikë
March 3, 2019

Klasa e VII Orë praktike, lënda fizikë.

Veprimtari me qëllim hulumtimin e “Energjisë Potenciale Gravitacionale”.

Kjo ishte ora e fizikës në të cilën nxënësit studiuan varësinë e EPG nga masa e trupit dhe lartësia në të cilën ndodhet ai.

Çdo teknikë e përdorur në veprimtari praktike e bënë më të lehtë të mësuarin duke u praktikuar.