Kampionati i IV-t i Futbollit dhe Basketbollit - Albanet

Kampionati i IV-t i Futbollit dhe Basketbollit

Albanët së shpejti me një surprizë mësimore, edukative dhe shumë argëtuese!
December 15, 2018
Orët mësimore në shkollën “Albanët”, art dhe vlerë më vete
December 15, 2018

Kampionati i IV-t i Futbollit dhe Basketbollit

Kampionati i IV-t i Futbollit dhe Basketbollit në shkollën “Albanët” zhvilloi ndeshje me të gjitha klasat për djem dhe vajza. Adrenalina dhe disiplina karakterizojnë edukimin fizik në çdo orë mësimore.

 

Të gjithë së bashku sjellim risi, sjellim zhvillim dhe përparojmë.