Gjashtë vëllezërit peshkatarë - Albanet
Detyrat dhe përgjegjësitë tona
March 3, 2019
Klasa e VII Orë praktike, lënda fizikë.
March 3, 2019

Gjashtë vëllezërit peshkatarë

Nxënësit e klasës së II-A, tregimin e bukur “Gjashtë vëllezërit peshkatarë” e dramatizuan, duke performuar si aktorë të vërtetë.

Ata interpretuan me shumë kreativitet, imagjinatë, shkathtësi, ndjenja dhe emocione.