Festat e 28-29 Nëntorit - Albanet
Gjyshet
January 27, 2019
Ora e kërcimit
January 27, 2019

Festat e 28-29 Nëntorit

Me rastin e festave të 28-29 Nëntorit, nxënësit e parashkollorit festuan dhe u argëtuan veshur kuq e zi. Ata punuan me materiale të ndryshme, duke krijuar aplikacione dhe piktura që kishin të bënin me temën.