Dramatizimi i pjesës `Gjiganti prej akulli`. - Albanet

Dramatizimi i pjesës `Gjiganti prej akulli`.

“Arkeologu i vogël”
December 13, 2022
Në orën e Abetares organizuam një veprimtari sa edukuese aq edhe argëtuese.
December 13, 2022

Dramatizimi i pjesës `Gjiganti prej akulli`.

Në orën e gjuhës shqipe nxënësit e klasës IV B bënë një dramatizim të pjesës `Gjiganti prej akulli`.
Klasa u nda në dy grupe, u ndanë rolet dhe nxënësit u udhëzuan të përgatisnin veshjet e duhura. Të dy grupet ishin angazhuar seriozisht për të interpretuar sa më mirë pjesën.
Nxënësit dhanë një një shfaqje të bukur!