Dita e dytë e kampionatit të lojërave popullore solli shumë entuziasëm dhe shpirt gare ndërmjet nxënësve. - Albanet

Dita e dytë e kampionatit të lojërave popullore solli shumë entuziasëm dhe shpirt gare ndërmjet nxënësve.

Sot nxënësit e klasës së tetë, në orën e fizikës ndërtuan elektromagnetin.
December 13, 2022
Nxënësit e klasës së shtatë kanë vizituar sot ambjentet e stacionit meteorologjik, MeteoAlb.
December 13, 2022

Dita e dytë e kampionatit të lojërave popullore solli shumë entuziasëm dhe shpirt gare ndërmjet nxënësve.

Dita e dytë e kampionatit të lojërave popullore solli shumë entuziasëm dhe shpirt gare ndërmjet nxënësve.
Nxënësit e klasave të 3-ta dhe 4-ta ishin shumë të emocionuar dhe patën mjaft konkurrencë mes tyre. Pas një gare shumë të fortë, arritën që të rrëmbenin vendin e parë klasa 3A dhe 4A.