Bisedë me shkrimtarin e njohur për fëmijë z. Viktor Canosinaj - Albanet

Bisedë me shkrimtarin e njohur për fëmijë z. Viktor Canosinaj

Vizitë në fermën Albanet
December 13, 2022
Halloween
December 13, 2022

Bisedë me shkrimtarin e njohur për fëmijë z. Viktor Canosinaj

Në kuadër të muajit të letërsisë nxënësit e klasës së pestë zhvilluan një bisedë me shkrimtarin e njohur për fëmijë z. Viktor Canosinaj. Me dëshirën për të edukuar dashurinë për leximin u zhvillua edhe një minipanair me të gjithë nxënësit e shkollës.
“Libri është një dhuratë që mund ta hapni dhe rihapni disa herë dhe gjithmonë do të gjeni diçka te re brenda!”