Atdheu im - Albanet
Gjuhët e huaja
December 15, 2018
Ora e edukimit fizik
January 27, 2019

Atdheu im

“Atdheu im” kështu u titullua aktiviteti i nxënësve të klasave të gjashta! Nën ngjyrat e flamurit dhe koloritit të veshjeve kombëtare ata kënduan, recituan, kërcyen duke përcjellë emocion tek të pranishmit në sallë.