Shkolla 9 Vjecare Albanet | Tirane

” FESTOJME ME NENAT”

Publikuar mbi 19-Shk-2013

” Festojmë me nënat”

“Festojmë së bashku” titullohet aktiviteti i nxënësve të fillores kushtuar 8 Marsit.Në këtë veprimtari që nisi me movie makerin ”Nëna,ëngjëll mbrojtës”, u pritën me gjallëri vjershat e krijuara nga vetë nxënësit, këngët kushtuar nënave, sakrificës, dashurisë dhe ngrohtësisë që ato japin pa masë. Emocionet e aktivitetit u shtuan më shumë me insertin që fëmijët përgatitën në formë surprise për nënat e tyre rreth premtimeve të pambajtura.Me pastërtinë e tyre feminore ato prekën jo vetëm zemrat e nënave,por edhe të të gjithë të pranishëmve në sallë.