Shkolla 9 Vjecare Albanet | Tirane

  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .

News

26 Shtator, 2014 - Minimatura 2013-2014 Sytë e përlotur të 15-vjeçarëv ... +++ 26 Shtator, 2014 - Dita e parë e shkollës 2014-2015 Dita e parë e shkollës 15 shtator ... +++ 17 Korrik, 2014 - Java e projekteve 2014 Java e projekteve në kopësht. Pro ... +++ 8 Korrik, 2014 - Projekti 1 javor “Ne mund dhe duhet të kursejmë” +++ 8 Korrik, 2014 - Festa e Abetares 2014 Festa e Abetares A – B – C R ... +++ 8 Korrik, 2014 - Mbrëmje Gala Mbrëmje Gala në përmbyllje të v ... +++ 8 Korrik, 2014 - “ Dita e zogjve” Dita e zogjve Nën hijeshinë e bar ... +++ 31 Mars, 2014 - “T`i duam dhe t`i mbrojmë kafshët” “T`i duam dhe t`i mbrojmë kafsh ... +++ 23 Mars, 2014 - DRAMATIZIM NGA ALBANET. LUIGJI XIV “ALBANET” DUKE ZHVILLUA ... +++ 14 Mars, 2014 - Kabineti qeveritar i Fan S.Noli Nxënësit e klasës së IX në  o ... +++

Filluan regjistrimet në shkollën 9 – vjeçare jopublike “Albanët” për vitin shkollor 2014 – 2015

Himni “Albanët”

100 Vjet Pavaresi

Bota Jone

Trinity

Trinity

Provim ndërkombetar i gjuhës angleze.

Ekspozitë

Ekspozitë

5 piktorët më të mirë “Albanë”

Revista e shkollës

Revista e shkollës

Shkolla në sytë e fëmijëve.

Kopshti “Albanët”

Kopshti “Albanët”

Dita në kopshtin “Albanet”

Minimatura 2012-2013

Minimatura 2012-2013

Minimatura 2012-2013

Java e parë e projekteve

Java e parë e projekteve

Projekti “Vullnetarizmi” Projekti “Vullnetarizmi” Siç është traditë, në shkollën “Albanët” në muajin nëntor u zhvillua java e projekteve. E veçanta në zhvilli- min e projekteve në këtë shkollë është ndërtimi i grupeve duke bashkuar nxënës të klasve të ndryshme, du- ke i dhënë një frymë të re ideve dhe imagjinatës së fëmijëve.Këtë herë tema e […]